07/03/2022

Mare, treballa tranquil·la; la Clara juga feliç a la llar d’infants

“La mare diu que hem gaudit de la baixa de maternitat al màxim. Ara li toca tornar a la feina i jo aniré a la llar d’infants. Coneixeré un munt d’amigues noves”.

Tu creus que treballarà tranquil·la? Oi tant que sí! És una mare organitzada. I la Clara aprendrà divertint-se, juntament amb els seus companys i companyes, a compartir, a menjar sola i a ser autosuficient. Una llar d’infants ha d’estar ben coberta per protegir i estar previnguda de qualsevol incidència, accident o reclamació. Per això ha de tenir una assegurança de responsabilitat civil que en cobreixi l’activitat, a més d’una assegurança d’accidents per als nens i nenes i assistència sanitària. També ha de tenir una assegurança de danys que cobreixi les instal·lacions i, naturalment, una assegurança d’accidents de conveni que protegeixi el personal laboral.

A més, la mare de la Clara tenia contractada una bona assegurança de salut; la Clara ja la va utilitzar fins i tot abans de néixer, ja que la mare va triar el seu ginecòleg de sempre perquè li portés l’embaràs, que li entrava en el quadre mèdic. La Clara va néixer en aquell mateix hospital i assistida pel mateix ginecòleg, que feia les seves funcions d’obstetrícia, així la petita estaria protegida per la mateixa assegurança de salut, tant en el naixement com durant els primers dies de vida. De seguida, la mare va incloure la Clara en la seva assegurança. Ara també han triat el seu especialista en pediatria, així serà sempre la mateixa persona qui revisi la Clara i s’encarregui de la seva salut: l’Alícia, que amb el pas dels anys es converteix en una amiga més de la família.