Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis de l'ús i mesura del nostre lloc web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més información.

“Massa ràpid per viure”

En el seu últim viatge al més enllà…

A McLaren (dels Sex Pistols) el van passejar en un estrany carro de cavalls per Londres mentre la comitiva cantava Anarchy in the UK. També van cantar You need hands, de Max Bygraves, i la versió de My way de Sid Vicious. Al taüt hi posava: “Massa ràpid per viure, massa jove per morir”.

A l’escriptor de Charlie i la fàbrica de xocolata (Roald Dahl) el van enterrar amb xocolata, una ampolla de vi, uns pals de billar i una serra elèctrica.

El mag Houdini es va acomiadar dins d’un taüt de bronze segellat hermèticament que utilitzava en els escapismes sota l’aigua. Tenia el cap recolzat sobre les cartes de la seva mare.

I l’actor més famós de Dràcula (Bela Lugosi) va ser amortallat amb la capa negra de les seves pel·lícules dins de l’últim fèretre que va fer servir.

Amb una assegurança de defunció pots complir l’última voluntat de qui ens deixa. Et pots oblidar de tota la paperassa i ocupar-te del teu dol íntim.