03/07/2023

Més ràpid, sol. Més lluny, acompanyat. Més segur, amb la teva Corredoria d’Assegurances.

Aquest estiu te’n vas de viatge a l’estranger i has llegit que a molts països demanen una assegurança de viatge, sobretot després de la pandèmia; altres països la recomanen. I des de la nostra Corredoria et diem que són imprescindibles. Passa-t’ho bé, experimenta i viatja, però fes-ho amb seguretat i protecció.

I aquestes són les garanties IMPRESCINDIBLES sense les quals no has de viatjar per a la teva seguretat:

 • Cobertura mèdica. Cal tenir en compte que, a moltes regions, les despeses d’hospitalització o de tractament mèdic són molt elevades a causa de les seves polítiques de sanitat privades. Per això, és convenient que la pòlissa prevegi els supòsits següents:
  • Malaltia o accident.
  • Prolongació de l’estada i repatriació.
  • Desplaçament i allotjament d’una persona que acompanyi la persona assegurada.
  • Transport o repatriació del mort i dels seus acompanyants.
  • Retorn anticipat de la persona assegurada per mort o hospitalització d’algun familiar o per sinistre greu en la seva residència habitual, així com per qualsevol altra situació excepcional.
 • Transport assistencial medicalitzat (TAM). Depèn del país on vagis o de la lesió o la malaltia que hagis tingut i sigui necessari per al teu trasllat adequat per un mitjà terrestre, marítim, fluvial o aeri al centre sanitari que pugui atendre de manera òptima la situació d’urgència.
 • Responsabilitat civil. Per accident o per descuit, tota acció té les seves conseqüències i no voldràs pagar de la teva butxaca una bona quantitat de diners per un “entrebanc”. La RC s’encarregarà de recompensar les terceres persones involucrades en una acció de la qual tu ets responsable.

 

I, per protegir la teva economia, també t’aconsellem:

 • Cancel·lació. Sorgeix alguna cosa que t’impedeix fer el teu viatge. Tenir una cobertura de cancel·lació que et torni l’import et permetrà, almenys, programar unes altres vacances o, almenys, poder-les substituir per un altre caprici.
 • Pèrdua o robatori d’equipatge. Les teves coses són teves, i arribar a destinació i no tenir-les et pot suposar un greu inconvenient: bé perquè no tens roba per canviar-te, ni les teves sabatilles còmodes per moure’t o el teu necesser, amb les teves lents de contacte i ulleres de recanvi; bé perquè quan tornes han “desaparegut” la teva càmera amb totes les fotos de record i les targetes de memòria.

Visita’ns i farem un estudi segons les teves necessitats. Busquem, trobem i contractem exactament el que necessites abans d’emprendre qualsevol aventura.