06/11/2023

Passin i vegin, la funció és a punt de començar!

“Senyores i senyors, dames i cavallers, a l’escenari de la vida, hi ha un protagonista silenciós que garanteix que el xou continuï sense problemes: l’assegurança de responsabilitat civil per a esdeveniments.”

Tant en les emocionants festes de Halloween de Port Aventura com en els majestuosos esdeveniments en castells, com el de Belmonte, o en el vibrant centre jove del teu municipi, darrere de cada riure, emoció i record, hi ha una assegurança que treballa silenciosament. Bé per a aquesta obra de teatre que esperes amb ganes, bé per a l’emocionant cursa zombi, és l’assegurança de responsabilitat civil la que s’assegura que tot funcioni sense contratemps.

Quines històries et podem explicar?

Visualitza un mercat medieval, un envelat gegantí i, de sobte, un vendaval que l’arrossega i causa danys. Però no ens hem d’alarmar, perquè l’assegurança de l’organitzador entra en acció. No només cobreix les lesions a persones, sinó també els danys a propietats i béns.

Tant per a instal·lacions temporals com per a mercats ambulants o fires, o llocs permanents com discoteques, cinemes i restaurants, hi ha una pòlissa dissenyada a mida.

Quan la realitat supera la ficció

Perquè, com diu la dita: “Mai no passa res, fins que passa”. I en aquests moments inesperats, l’assegurança és el teu guionista principal, que s’assegura que l’acte final no sigui una tragèdia.

Un consell d’or per a associacions i clubs: no oblideu protegir cada esdeveniment que organitzeu. Altrament, els socis es podrien veure compromesos amb els seus béns personals.

 

Depósito Legal M-41589-2012 Edita: E2K Global