04/02/2022

Pep Peixater: “la botiga tancada no ven res”

“L’instint de supervivència em va dir: Pep, has de tirar endavant aguditzant l’enginy i esforçant-hi més. Si s’ha de fer la rebel·lió del petit comerç, es fa!”

No ho sabien, però, per tirar endavant, en Pep Peixater i la Manoli Xavalina van aplicar la tècnica del comerciant d’èxit i resilient. Escoltaven males notícies, vivien amb incertesa, la caixa era buida… Tenien por, però no es van deixar apoderar pel pànic i van mantenir la calma. Com tants altres petits comerços, van agafar llapis i paper i van fer comptes. Van reduir despeses, van negociar pagaments amb proveïdors i van posar en marxa promocions. Els premis han estat clients més fidels.

Els botiguers són els ulls del carrer, s’han preocupat per nosaltres. Són persones a qui pots comprar setmana rere setmana. T’ofereixen bons productes, perquè saben que tornaràs. No t’enganyen. Per això hi confiem.

El sector assegurador us vol continuar atenent tan bé com fins ara. Per això, indemnitzem tots els vostres riscos: incendis, robatoris, fuites d’aigua, ruptura de vidres i rètols, danys atmosfèrics, danys a equips electrònics…

També cobrim els danys estètics a l’estructura i a l’interior dels negocis (murs, mobiliari, decoració, maquinària) i habilitem un servei de 24 hores amb atenció ràpida de professionals (lampista, electricista, manyà…) i vigilància (per a robatoris i allunatges).

Els petits comerciants són disciplinats i atents amb nosaltres, els seus clients. Ens envien aquest missatge:

“És moment de donar les gràcies a la fidelitat dels nostres clients, el boca-orella i el treball dels de casa, dels que vivim d’aquest negoci. No són temps fàcils, però és un plaer veure’t entrar per la porta cada dia.”