07/10/2022

“Quan el temps muda, el bou esternuda”

Arriba l’octubre i també les al·lèrgies de tardor. Ens fan esternudar, moquejar i llagrimejar sense avís previ. Sabies que un conductor al·lèrgic té més risc de patir un accident? Quan esternudem, perdem la visió de la carretera, de fet, quan encadenem esternuts sense parar, retirem l’atenció de la carretera fins a 15 segons.

Et recomanem dues visites per ajudar-te a viatjar més segur:

  • La primera: ves al metge perquè et faci un reconeixement i valori els medicaments que et poden ajudar a suavitzar els símptomes de les al·lèrgies. I, sempre, és millor començar el tractament dos o tres dies abans d’iniciar un viatge, ja que els efectes sedatius disminueixen quan l’organisme s’hi adapta.
  • La segona: ves al taller perquè et posin un filtre especial per a pòl·lens, de manera que et bloquegin el pol·len i altres contaminants i et garanteixin un aire net a l’interior del vehicle; tenen una eficàcia de filtratge de fins al 98,5% de les partícules inferiors a una micra.

A més a més, mantén net el cotxe per dins i recorda que la teva assegurança de salut ofereix com a especialitat l’al·lergologia.