03/04/2024

Quan l’assegurança es converteix en el teu millor copilot: la seva vital ajuda després d’accidents de trànsit

Al 2023, l’Assegurança d’Automòbil ha estat fonamental, pagant 387 milions d’euros per l’atenció sanitària de les víctimes d’accidents de trànsit segons l’informe “Les assistències sanitàries en accidents de trànsit” d’UNESPA. Aquesta dada, més que una xifra, és un recordatori de com una assegurança adequada pot ser decisiva en moments crítics.

Des del trasllat hospitalari fins als tractaments necessaris, l’assegurança s’encarrega de cobrir els serveis sanitaris, col·laborant amb la sanitat pública i privada. Aquest suport és vital, ja que cada 34 segons es brinda assistència a una víctima de trànsit a Espanya, el que subratlla la freqüència amb la qual poden ocórrer aquests infortunis.

El nostre objectiu és garantir que estiguis protegit davant qualsevol eventualitat. Aquest informe ens recorda la importància de triar una assegurança que s’ajusti a les nostres necessitats reals, evitant així situacions en les quals, en el pitjor moment, ens trobem desemparats. Recorda, estar ben assegurat no és una despesa, sinó una inversió en la teva seguretat i tranquil·litat.