09/06/2023

Salut, “sense tu no soc res”

Quants anys tens? Amb parella? Sense parella? Amb família? Quant guanyes? Llavors, quina assegurança de salut necessites?

A la nostra corredoria et diem que depèn, ja que no hi ha cap producte igual, però encara menys cap persona, i les necessitat tampoc són les mateixes. Per tant, et recomanem tres opcions.

Fórmula single

Si vols evitar les llistes d’espera a la Seguretat Social, una assegurança bàsica amb especialistes i proves diagnòstiques s’ajusta a la perfecció a aquesta missió.

Per a famílies

Protegeixes la teva família que necessita medicina general, especialitats, diagnòstics, urgències i hospitalitzacions. Pots triar entre els millors centres mèdics d’Espanya.

Tot inclòs

Tota la família rebrà atenció sanitària completa quan vulguis i on vulguis, sense pagaments extra a canvi d’una quota mensual. Si et ve de gust, hi pots incloure altres avantatges com el dentista, segona opinió mèdica o assistència en viatge.

Beneficis gratis

Una assegurança de salut t’aporta beneficis que no costen diners. Per exemple, la medicina preventiva té cost 0: revisions, mamografies, proves de pròstata, colonoscòpies, anàlisi de colesterol, vacunes…

I, sobretot, la tranquil·litat de saber que tindràs la teva assistència sanitària i mèdica assegurada i sense esperes.