05/04/2023

“Sol solet, escalfa’m una miqueta més”

Ha arribat la primavera amb una força estiuenca. Després d’un hivern relativament suau, descobrir de nou el sol fa que sortim al carrer amb ganes.

Ens ve de gust destapar els nostres cossos, hem arribat a treure fins i tot les xancletes. I, per a aquest clima, canviem els nostres hàbits, anem més al gimnàs, sortim a passejar molt més, tant al carrer, als parcs com als paratges naturals; i també ens agrada refrescar-nos en terrasses de bars i restaurants. Però tot això està acompanyat de certs “perills” dels quals el sector assegurador no és aliè: refredats per canvis de temperatura, al·lèrgies primaverals, caigudes i lesions físiques perquè ens hem pres molt seriosament això de posar-nos en forma, possibles intoxicacions en locals d’hostaleria…

I davant d’això, què podem fer?

Les assegurances de salut t’acompanyen en les visites als teus especialistes, tant per un refredat comú com perquè tens una al·lèrgia.

Les assegurances de responsabilitat civil et protegiran davant de qualsevol contingència que puguis tenir en prendre l’aperitiu a la teva terrassa preferida.

Una bona assegurança d’accidents t’ajudarà davant d’una mala caiguda practicant esport.

Surt, gaudeix, aprofita el temps lliure. A la nostra corredoria ens ocuparem de la resta.