05/02/2024

Tot forat té el seu pedaç

L’assegurança de llar és tan versàtil com necessària. Serveix tant per a una gotera com per a un vidre trencat, alleuja les teves preocupacions quan la teva llar pateix danys, sense que hagis d’assumir costos addicionals.

Imagina una fuita d’aigua que no només inunda el teu pis, sinó també el del veí de sota. La garantia de responsabilitat civil de la teva assegurança s’encarrega de reparar els danys causats per la filtració. Fins i tot cobreix els contratemps inesperats, com els danys que el teu fill, el que té més cura dels tres, pugui causar al parc amb la bicicleta. A més, t’ofereix defensa legal si t’enfrontes a una demanda per aquests incidents.

Prevenir per no lamentar

Evitar petites complicacions domèstiques és clau per prevenir problemes més grans. Sabies que la teva assegurança pot cobrir els aliments que s’han fet malbé després d’una falta de subministrament de corrent al frigorífic? Es responsabilitza tant del menjar que s’ha fet malbé com de l’electrodomèstic i la reparació elèctrica, si n’hi ha hagut.

Moltes persones ignoren que aquesta assegurança també protegeix contra robatoris, tant dins de la llar com fora. Només has de trucar per reportar el robatori, anul·lar les targetes bancàries i bloquejar el mòbil en cas de perdre’l.

I no només això, sinó que actua ràpidament davant d’incidents més greus, com ara incendis o danys causats per fenòmens atmosfèrics extrems, incloent-hi vents forts, calamarsa, tempestes i, fins i tot, esdeveniments tan rars com caigudes de meteorits o, també, ovnis.

La importància d’un bon assessorament

Amb l’assessoria adequada d’un corredor pots aconseguir el que és impensable. Fa poc, vam gestionar amb èxit la reparació d’una tanca que s’havia fet malbé a causa d’un arbre que havia caigut al jardí d’una clienta.

Tens algun dubte? Truca’ns i descobreix com l’assegurança de llar pot ser el teu millor aliat a l’hora de tenir cura de la teva llar.