03/01/2024

“Tots els èxits comencen amb la decisió d’intentar-ho”

A mesura que donem la benvinguda a l’any nou i a les seves possibilitats, reflexionem sobre els tres projectes més anhelats i com les assegurances poden ser aliades per aconseguir-los:

  1. Construir una llar: el teu espai és més que un lloc; és el teu refugi personal. Avui, la Juani ha compartit amb nosaltres la seva emoció en trobar un pis amb opció de compra. Per a ella, desglossem la diferència entre l’assegurança d’impagament i l’assegurança de llar, i ens assegurem que les seves cobertures siguin complementàries i no redundants amb l’assegurança de la comunitat. A més, personalitzem una assegurança de vida per protegir la seva inversió i futur, i li oferim alternatives més adaptades que les opcions bancàries estàndard.
  2. Fomentar un estil de vida actiu: l’esport és vitalitat. Gestionem assegurances d’esports d’hivern i accidents per a aventurers com tu, i garantim assistència mèdica i rescat global. Que l’esperit aventurer estigui lliure de preocupacions.
  3. Explorar el món: destinacions com el Japó, Tailàndia i Nova York t’esperen. Abans d’embarcar-te en la teva aventura, les nostres assegurances de viatge ofereixen tranquil·litat amb assistència 24 hores, cobertura mèdica i protecció davant la pèrdua d’equipatge. Viatja amb confiança!

El 2024 és una tela per als teus somnis. Protegeix el que més importa: parella, fills i mascotes. Confia en una assegurança de salut familiar per guanyar en tranquil·litat i dedicar més temps al que estimes.