04/12/2023

Trobant sentit a cada dia: la importància d’assegurar la teva vida

Imagina per un moment que et fessin una pregunta tan profunda com desafiadora: “Per què no decideixes viure en comptes de rendir-te?”. Aquesta era la pregunta que el psiquiatre Victor Frankl plantejava als seus pacients el primer dia de teràpia. Frankl, que va sobreviure a dos camps de concentració nazis, va dedicar la seva vida a explorar “l’home en la cerca de sentit”.

La ciència dona suport a la idea que les persones que troben un propòsit a les seves vides tendeixen a tenir una salut millor i a viure més temps. Però com es construeix aquest propòsit?

Els japonesos tenen una resposta per a això: ikigai, que es tradueix com a “vida que val la pena”. El concepte d’ikigai es basa en quatre elements clau:

Fes el que estimes: troba la teva passió.

Ajuda els altres: defineix la teva missió.

Aplica els teus talents: reconeix el que fas bé.

Pel que et paguen: identifica la teva professió.

Assegurant la teva vida, pots seguir el teu camí amb tranquil·litat.

Assegurar el nostre camí i protegir els nostres éssers estimats a través d’una assegurança de vida és un acte de responsabilitat i amor. La vida és impredictible, i prendre mesures per garantir la seguretat financera dels qui estimem és essencial.

No sabem mai quan o com arribarà aquest moment, però aquí, a la teva corredoria d’assegurances, treballem amb experts que t’ajudaran a trobar les cobertures adequades, les condicions de renovació més convenients i un preu que s’ajusti al teu pressupost.

Recorda la història de Jack O’Neill, la vida del qual girava entorn d’una passió: el surf. El seu ikigai personal el va portar a inventar el neoprè, una peça que va fer que sempre fos estiu al seu interior.

Llavors, ja has descobert el teu propòsit de vida? Explorar aquesta pregunta pot ser un viatge emocionant i gratificant! No només t’ajuda a trobar sentit cada dia, sinó que també et dona l’oportunitat de viure una vida que realment valgui la pena.