Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis de l'ús i mesura del nostre lloc web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més información.

Truc o tracte? “Fins a l’infinit i més enllà”

Tens por de la mort o és postureig per disfressar-te per Halloween? La por de morir s’anomena tanatofòbia i et proposem combatre-la deixant els assumptes pendents ben lligats. A la corredoria ens pregunten sovint si una assegurança de vida és millor que una assegurança de defunció. La resposta és que no, són diferents.

Totes dues entren en acció quan mor una persona. En el cas de la de defunció, alleuja el pes econòmic i administratiu que han de suportar els éssers estimats. En l’altre, en l’assegurança de vida, es protegeix el futur econòmic de la família quan algú se’n va per sempre. La indemnització pot rescindir una hipoteca, garantir els estudis dels fills o resoldre una invalidesa.

Quant val la teva vida?

A Espanya un funeral sol ser més car que a la resta d’Europa. L’assegurança de defunció paga les despeses del sepeli incloent-hi les gestions, els serveis i els trasllats, i tramita la documentació dels hereus.

Una pòlissa de vida-risc paga una quantitat pactada prèviament.

Dos millor que un

Quina de les dues assegurances m’aconselles?

Són complementàries, no excloents. La de defuncions ajuda els familiars més directes en el pitjor moment i la de vida impedeix que els teus es quedin en una situació econòmica complicada. També existeix l’assegurança vida-estalvi, que cobres quan et jubiles i que et regala tranquil·litat financera.