05/04/2023

Una Setmana Santa amb els 5 sentits

Has sentit les dades? Aquesta Setmana Santa registrarem gairebé 16 milions de desplaçaments amb cotxe, 2 milions de passatgers viatjaran amb tren i 57.000 vols aterraran.

Respira profundament i reflexiona sobre aquestes xifres. Necessites una assegurança d’assistència en viatge? Creiem que sí, si és que encara no la tens.

Si ets dels que gaudeix del seu esport preferit mentre viatja…

Quan practiquis curses populars, escalada, ràpel, tresc o senderisme, bicicleta de carrera o bicicleta de muntanya, marxes a cavall, pàdel o tennis, entre d’altres, o esports aquàtics com busseig, surf o surf de vela, caiacs… o esports d’hivern com esquí, travessia de fons, surf de neu, motos de neu, escalada de gel…

O si ets dels que viatja per Espanya…

No cal marxar lluny per gaudir d’unes bones vacances, i és que Espanya és una destinació popular per planificar les vacances amb una gran varietat de destinacions dignes d’esmentar.

O potser ets dels que els agrada explorar fora de les nostres fronteres…

Has invertit molt de temps a preparar-ho tot, buscar el lloc on t’allotjaràs, quins llocs visitaràs, la compra dels bitllets d’avió… i no ho pots arriscar tot per un imprevist.

Aquests dies de descans, modifica el teu ritme diari, aparca l’estrès i gaudeix. Explora amb els ulls, olora el mar, la muntanya, tasta plats nous i acaricia i abraça els teus éssers estimats. Planifica unes vacances amb els cinc sentits.

Nosaltres ens encarreguem que la teva assegurança d’assistència en viatge prevegi els imprevistos que puguin sorgir abans o durant el viatge: problemes de salut o amb l’equipatge, accidents, allargament d’estada o causes que t’impedeixin viatjar… en definitiva, són molts els motius per comprar una assegurança. Consulta’ns.