Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis de l'ús i mesura del nostre lloc web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més información.

Viatgem amb tu

Un 53% de la població espanyola viatjarà aquesta Setmana Santa. La majoria ens quedarem en territori nacional, però una de cada tres persones es desplaçarà a l’estranger. Sempre recomanem contractar una assegurança d’assistència en viatge, especialment quan els desplaçaments són a l’estranger.

És molt important tenir present el valor de la sanitat, especialment quan aquesta no està inclosa en el passaport: un simple escàner als Estats Units et pot costar 880 euros, 653 euros a Nova Zelanda i 250 euros si vas als Països Baixos. I si, de sobte, en el teu viatge tan desitjat a Nova York comences a tenir uns marejos dels quals en desconeixes la causa, vas a urgències i t’han de fer una ressonància (1.023 euros) i t’ingressen dos dies en observació perquè encara no tenen cap diagnòstic (3.836 euros/dia)?

Què és una assegurança de viatge?

Les cobertures habituals d’aquestes pòlisses inclouen assistència sanitària amb despeses mèdiques, de farmàcia, hospitalització, intervencions quirúrgiques, desplaçaments, repatriació… De fet, dels sinistres atesos, el 77% correspon a despeses mèdiques a l’estranger.

També són habituals les pèrdues o robatoris d’equipatge amb indemnitzacions per pèrdua, robatoris o danys durant el transport.

Fins i tot, hi ha pòlisses que cobreixen els retards per causes alienes a la teva voluntat, la responsabilitat civil i la defensa jurídica a l’estranger.

Sovint, la garantia d’anul·lació del viatge és molt útil. Les causes admeses són: malaltia, accidents, mort de la persona assegurada o de familiars, intervencions quirúrgiques greus…

Gaudeix del temps lliure, gaudeix de les vacances, vagis on vagis, facis el que facis, “assegura’t d’assegurar-ho”.